top of page

280

чисти домове

15

професионалисти

540

щастливи клиенти

5

години в бизнеса

За Нас

Луди по чистотата!

Ние сме млад и квалифициран екип, който държи на високото качество. Предлагаме широк спектър от услуги за почистване на домове, офиси и административни сгради. Разполагаме с модерна, професионална техника и качествени препарати на лидери в сферата на почистването. С нас ще спестите времето и усилията, нужни за поддържането на всяко пространство безупречно чисто. 

Абонаментно почистване
 • Възможно ли е да идвате след работно време?
  Да. За нас е важно да осигуряваме на клиените си максимално удобство. Можем да Ви посетим след работно време, както и през почивните дни. Ние държим и на нашите служители и искаме те също да бъдат доволни и да имат време за семейството си. Затова по време на официални празници, не предлагаме нашите услуги.
 • При абонаментно почистване винаги ли ще идва един и същи човек?
  Да. При направен график за почистване на Вашето помещение, ние винаги ще изпращаме един и същи човек. Ако по някаква причина има промяна, то Вие ще бъдете предварително информирани и запознати с него.
 • Необходимо ли е да се прави оглед?
  Вярваме, че това е от ключово значение. Целта ни е Вие да заявите точно нуждите си, а ние да можем да вземем точни параметри, за да изготвим най-добра оферта за Вас.
 • Трабва ли да присъствам при почистването?
  Това зависи от Вашето желание. Ние държим на присъствието Ви само при започване и съответно при приемане на обекта, за да се гарантира от Ваша страна, че всичко е, както сте очаквали.
 • Как се осъществява плащането?
  Може да заплащате в брой след приключване на почистването или по банков път. При избор на втория вариант, това ще бъде упоменато в договора Ви с нас като след всяко почистване се подписва двустранен протокол, че приемате услугата без забележки. На база на този протокол ние ще ви издадем фактура, по която да заплатите. След плащане в брой се издава касова бележка и при желание от Ваша страна и фактура за извършеното плащане.
 • Как се определят цените за почистване?
  Наш представител ще отиде на посочен от Вас адрес и в удобно за Вас време, за да направи оглед. След като обсъдите личните Ви нужди и очаквания, в рамките на един ден след огледа ще получите официална оферта от нас. Цената се базира на квадратура на помещението, степен на замърсяване, нужен брой хора за почистване и услуги, които ще извършваме. Написаната в офертата цена е крайна. Без скрити такси и неприятни изненади.
bottom of page